Relatii clienti: 004 0243 232 114 sau office@tipografiasa.ro
Welcome visitor you can log in or create an account

CARTE OASPETI NUNTA

Rating: 0/5 Email
  • DESCRIERE
  • CUM COMAND
  • TERMENI SI CONDITII
  • PARERILE CLIENTILOR

DESCRIERE PRODUS:

CARTE OASPETI, personalizata cu elemente grafice din tema evenimentului, confectionata la interior din hartie carton velin, cu 36 file, coperta legata in print personalizat, plastefiat, buretata la coperta intai, cu semn de carte atasat, coperti interioare fata si spate caserate cu print personalizat in tema.

Disponibil numai insotit cu comanda de PLACE CARD/PLIC BANI, MENIU SI NUMERE DE MASA!

PRODUSUL PERMITE ADAPTAREA ORICAREI TEME GRAFICE ALEASA DE TINE PENTRU PLACE CARD/PLIC BANI SAU ALTE MATERIALE DE PAPETARIE COMANDATE LA Event Paper Shop.

Optiuni de forme si materiale:
• pentru alte formate, se adauga la pretul modelului 20 x 14 cm, urmatoarele tarife:
- CARTE OASPETI 20 X 20 CM + 15 lei
- CARTE OASPETI 29 X 20 CM + 20 lei
- CARTE OASPETI 30 X 30 CM + 30 lei
• hartie speciala + 4 lei / bucata

CUM SA COMANZI:

Pentru comanda trimite un e-mail pe adresa papershop@tipografiasa.ro cu urmatoarele informatii:
- modelul (CARTE OASPETI 20 X 14 CM sau CARTE OASPETI 20 X 20 CM sau CARTE OASPETI 29 X 20 CM sau CARTE OASPETI 30 X 30 CM)
- tipul materialului (hartie offset sau hartie speciala)
- text cu datele pe care le vrei personalizate pe coperta
- numarul de bucati
- adresa de livrare
- persoana de contact (nume, prenume, CNP, nr. telefon)

TOATE PRETURILE DE PE Event Paper Shop INCLUD TVA!

Alegerea produselor si lansarea comenzii

Dati click pe titlul sau pe poza unui produs din lista. Se va deschide pagina de detalii a produsului. Aici sunt afisate toate informatiile necesare, inclusive imagine si pret.

DESCRIEREA PRODUSULUI
Cuprinde informatii legate de dimensiune, forma, tipuri de materiale pentru care poti opta.

OFERTE SPECIALE
Cuprinde lista cu discount-uri si cadouri de care beneficiezi in functie de cantitatea de produse comandata. O vei gasi numai la produsele pentru care avem astfel de oferte.

CUM SA COMANZI
Iti indica numarul minim de produse pentru o comanda valida, in ce conditii poti comanda anumite produse, unde si cum lansezi comanda.

Foarte important! Comanda minima depinde de produs si este trecuta implicit in capitolul CUM SA COMANZI.

Odata cu lansarea comenzii, se presupune ca ati luat la cunostinta si ati acceptat TERMENII SI CONDITIILE in care TIPOGRAFIA S.A., prin Event Paper Shop, magazin virtual pentru produse printabile personalizate, prezente pe platforma online www.tipografiasa.ro, intelege sa isi asume relatia cu cumparatorii sai. Consulta aici TERMENII SI CONDITIILE.

Comanda

Comanda poate fi facuta numai prin e-mail!

Pentru a comanda trimiteti un email la adresa papershop@tipografiasa.ro care sa contina:
• Codul produsului (in subiectul email-ului)
• Numarul de bucati
• Textul dvs., scris in Word, sau codul textului, in cazul in care alegeti unul din textile de pe site-ul nostru, de aici: www.tipografiasa.ro/texte-invitatii - Daca doriti caractere romanesti (diacritice) va rugam sa trimiteti textul scris asa. Nu centrati textul cu spatii, il vom centra noi
• Nu uitati datele pentru personalizare (data evenimentului, nume miri, nume parinti, nume nasi, denumire biserica, denumire restaurant, etc)
In cazul in care comanda dumneavoastra necesita executarea “la urgenta”, va rugam sa specificati acest aspect in comanda. Executarea unei comenzi „la urgenta”, se va realiza in 24 ore, contra unei taxe suplimentare de 30 lei, valoare adaugata la costul total al comenzii
• Numele destinatarului si adresa de expeditie
• Un numar de telefon la care sa puteti fi contactati
• Codul numeric personal al destinatarului, pentru facturare

Confirmarea comenzii

Dupa ce trimiteti mailul de comanda la papershop@tipografiasa.ro, aceasta va fi inregistrata si veti primi, in cel mai scurt timp, un mail in care sunteti anuntat ca va fi procesata comanda (verificati si Spam sau Bulk).

In 24 - 72 ore (depinde de numarul de produse solicitate si de complexitatea personalizarii), in zilele lucratoare, veti primi un nou email cu propunerea grafica, in macheta gata de print, pentru confirmare. Daca macheta corespunde cerintelor, dati reply cu un mail de raspuns continand sintagma “bun de tipar”. Dupa aprobarea machetei de catre dumneavoastra, produsele comandate vor fi tiparite si lucrate, iar responsabilitatea pentru corectitudinea textului va apartine.

In mod normal, comanda va fi realizata si expediata in cel mult 72 ore, in zilele lucratoare, de la confirmarea “bunului de tipar” sau, la urgenta, in 24 ore, contra unei taxe suplimentare de 30 lei, valoare adaugata la costul total al comenzii. In cazul in care comanda dumneavoastra necesita executarea “la urgenta”, va rugam sa specificati acest aspect in comanda.

Din acest moment se mai adauga durata livrarii, care v-a fost prezentata mai sus. Nu suntem raspunzatori pentru eventuale intarzieri ale firmei de curierat.

• Firma noastra va GARANTEAZA termenul de livrare si, in functie de rapiditatea cu care raspundeti la mesaje, timpul de executie si livrare se poate scurta.

Personalizarea

Toate produsele Tipoografia S.A. sunt personalizate. Aceasta inseamna ca puteti tipari, acolo unde sunt spatii destinate pentru texte, orice doriti. De asemenea, puteti solicita schimbarea culorii de fundal, a textelor sau a anumitor elemente grafice. La cerere, in functie de produs, putem adapta modelul propus de noi scotand sau adaugand anumite elemente grafice.

Toate aceste posibilitati nu implica costuri suplimentare, modificarile fiind GRATUITE.

Solicitarea de mostre dintr-un produs

Pentru a avea o imagine cat mai clara asupra calitatii produselor noastre, va rugam sa vizitati si pagina noastra de facebook: Invitatii, Placecard-uri, Meniuri pentru nunta si botez. Aici veti gasi albume cu fotografii de la evenimentele unde produsele noastre au fost folosite de catre client sau diversi parteneri. De asemenea, va recomandam si materialele din blog: www.tipografiasa.ro/blog

In cazul in care doriti totusi mostre, puteti solicita, in urmatoarele conditii:
• Suportarea cheltuielilor de livrare prin curier asa cum este specificat in prezentul document la capitolul Livrare.
• Plata pretului unui model-mostra este de 50 lei/exemplar, pret ce va fi dedus din pretul total al primei comenzi certe lansate catre Event Paper Shop. Prin model-mostra intelegem executarea unui singur produs, personalizat, realizat special pentru client. Acest pret acopera cheltuiala efectiva de productie a machetei grafice si a unui exemplar din produsul finit.

Livrare

• Prin curierat rapid, contra cost (20 lei +/- 5 lei, in functie de distanta si de greutate - livrarea se face prin firma de curierat FAN Courier). Expedierea se va face, de la momentul acordarii ”bun de tipar” pe machete, in maxim 72 ore, in zilele lucratoare si va ajunge la destinatar in urmatoarea zi lucratoare. Daca nu primiti coletul in urmatoarea zi lucratoare de cand v-am instiintat prin email ca s-a livrat coletul, va rugam sa ne anuntati pentru a contacta firma de curierat FAN Courier. (Nu suntem raspunzatori de intarzierile sau prejudiciile cauzate de firma de curierat).

• Ridicarea de la sediul firmei - livrarea se face direct de la biroul nostru de Relatii Clienti, din str. Filaturii, nr. 3, sau de la punctual de lucru din str. Rovine, bloc. 10, parter, ambele din localitatea Slobozia, judetul Ialomita.

• Comenzile cu specificatia „la urgenta” implica plata unei taxe de urgent in valoare de 30 lei. Produsele pleaca de la noi in 24 ore, in zile lucratoare, de la confirmarea ”bun de tipar” pe machete.

Plata

Comanda va fi achitata in sistem ramburs, integral, la livrare.

rccleeryalon

Thursday, 16 February 2017

cristão melhores vendedores Louboutin
melhores réplica de sapatos Christian Louboutin
[b][url=http://www.christianlouboutin2017.top/pt/]botas Christian Louboutin para venda[/url][/b][b][url=http://www.christianlouboutin2017.top/pt/]botas Christian Louboutin[/url][/b][b]saída de Christian Louboutin[/b]
Christian Louboutin 123 Zeppa 140 milímetros Wedges Preto - $157.00 : Saída de Christian Louboutin , christianlouboutin2017.top
US Dollar
Euro
GB Pound
Canadian Dollar
Australian Dollar
Jappen Yen
Norske Krone
Swedish Krone
Danish Krone
CNY
Categorias
Best-seller
[url=http://www.christianlouboutin2017.top/pt/homens-c-5.html]homens[/url]
[url=http://www.christianlouboutin2017.top/pt/mulheres-c-1.html]mulheres[/url]
[url=http://www.christianlouboutin2017.top/pt/mulheres-ankle-boots-c-1_2.html]Ankle Boots[/url]
[url=http://www.christianlouboutin2017.top/pt/mulheres-bailarinas-c-1_13.html]Bailarinas[/url]
[url=http://www.christianlouboutin2017.top/pt/mulheres-bombas-c-1_8.html]bombas[/url]
Bombas Peep Toe
[url=http://www.christianlouboutin2017.top/pt/mulheres-botas-c-1_11.html]botas[/url]
[url=http://www.christianlouboutin2017.top/pt/mulheres-cunhas-c-1_4.html]cunhas[/url]
Christian Louboutin 123 Zeppa 140 milímetros Wedges Ouro
[url=http://www.christianlouboutin2017.top/pt/cunhas-christian-louboutin-123-zeppa-140-mil%C3%ADmetros-wedges-preto-c-1_4_70.html]Christian Louboutin 123 Zeppa 140 milímetros Wedges Preto[/url]
[url=http://www.christianlouboutin2017.top/pt/cunhas-christian-louboutin-almeria-120-mil%C3%ADmetros-wedges-azul-c-1_4_33.html]Christian Louboutin Almeria 120 milímetros Wedges Azul[/url]
[url=http://www.christianlouboutin2017.top/pt/cunhas-christian-louboutin-almeria-120-mil%C3%ADmetros-wedges-brown-c-1_4_34.html]Christian Louboutin Almeria 120 milímetros Wedges Brown[/url]
[url=http://www.christianlouboutin2017.top/pt/cunhas-christian-louboutin-almeria-120-mil%C3%ADmetros-wedges-fauve-c-1_4_35.html]Christian Louboutin Almeria

endedelferd

Friday, 23 December 2016

[b][url=http://www.fakecopywatches.me/es/Audemars-Piguet-c-1165.html]Falso Audemars Piguet en venta[/url][/b]
[b][url=http://www.fakecopywatches.me/es/Audemars-Piguet-c-1165.html]Falso al por mayor Audemars Piguet[/url][/b]
Falsos relojes de señora Breguet
Falso Breguet relojes para la venta
comprar en línea breguet


Réplicas de relojes Breguet


language:

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  


Welcome!
Sign In
or RegisterYour cart is emptyHome
Replica TAG Heuer Watches
Replica OMEGA Watches
Replica panerai Watches
Divisas

US Dollar
Euro
GB Pound
Canadian Dollar
Australian Dollar
Jappen Yen
Norske Kr€2,992.74  €188.79Ahorre: 94% descuentoFake Maurice Lacroix Masterpiece series MP7068-SS001-390 Men manual mechanical watch (MAURICELACROIX)€17,314.74

michmoon

Thursday, 22 December 2016

[b][url=http://www.swisswatches.top/]best men watches[/url][/b]
[b][url=http://www.swisswatches.top/]women's watches[/url][/b]
replica mens watches
first copy watches
replica watches


TW Steel Watches, Mens Watches, TW Steel Grandeur Automatic

#sddm
{ margin: 0 auto;
padding: 0;
z-index: 30;
background-color:#F4F4F4;
width: 80px;
height:23px;
float: right;
margin-right: 70px;}

#sddm li
{ margin: 0;
padding: 0;
list-style: none;
float: left;
font: bold 12px arial}

#sddm li a
{ display: block;
margin: 0 1px 0 0;
padding: 4px 10px;
width: 60px;
background: #000;
color: #DCD8CF;
text-align: center;
text-decoration: none}

#sddm li a:hover
{ background: #49A3FF}

#sddm div
{ position: absolute;
visibility: hidden;
margin: 0;
padding: 0;
background: #EAEBD8;
border: 1px solid #5970B2}

#sddm div a
{ position: relative;
display: block;
margin: 0;
padding: 5px 10px;
width: auto;
white-space: nowrap;
text-align: left;
text-decoration: none;
background: #EAEBD8;
color: #2875DE;
font: 12px arial}

#sddm div a:hover
{ background: #49A3FF;
color: #FFF}

Language


Deutsch

Français

Italiano

Español

Português

日本語

Russian

Arabic

Norwegian

Swedish

Danish

Nederlands

Finland

Ireland

English

Welcome!
Sign In
or RegisterYour cart is empty

Home
Top Brand watches
Luxury Brand Watches
Mid-Range Brand Watches

A. Lange & Sohne
Audemars Piguet
Blancpain
Breguet
Glashutte
Jaeger-LeCoultre
Patek Philippe
Piaget
Vacheron ConstantinCartier Watches
Concord Watches
He

More reviews

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook
United Kingdom gambling bonuses - gbetting.co.uk