Relatii clienti: 004 0243 232 114 sau office@tipografiasa.ro
Welcome visitor you can log in or create an account

Infinity love... ♥ DANA & LAURENTIU CLUVE

     O poveste de debut a sezonului de nunţi din 2015 care marchează, prin tema propusa, o provocare: „INFINIT”.

Orice organizator de evenimente va ridica mai întâi din umeri... apoi va recunoaşte că infinitul, culmea, limitează sau reduce până la absurd posibilităţile. Curajoşii îşi vor acorda libertatea de a face orice... Aşa au făcut şi cei de la Florăria Vanda, care au abordat cu optimism o temă şi au transpus-o inedit în realitate, la jumătatea unui februarie rece.

Atmosfera glaciară a sfârşitului de iarnă, folosită ca scenă, a fost încălzită de un decor feeric. Totul pare simplu, de un alb imaculat, dar privirea coboară şi descoperă cu bucurie micile detalii care nu se abat de la temă. Presărate cu dibăcie, elementele care te duc cu gândul la infinit, la iubire, la prietenie, la bucuria de a trăi frumos, te seduc la tot pasul.

Accentul dulce al produselor de kandy bar, pregătite cu migală de Ana de la Eke & Mara Botic de prăjituri, întregeşte decorul. Tortul... un deliciu infinit!

Am contribuit şi noi, cu discreţie, prin produsele de papetărie personalizată pentru nută, la întregirea ideii de infinit. Am ales ca bază de print un carton special din gama Satinate şi Lucioase, de culoare albă cu reflexii perlate. Compus doar din simbolul stilizat al temei şi fontul, care te duce cu gândul la vechea maşină de scris, designul simplu vorbeşte despre” Infinity love”... despre ce sunt azi Dana şi Laurenţiu, despre un „va urma” şi un „au trăit fericiţi”.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

United Kingdom gambling bonuses - gbetting.co.uk