Relatii clienti: 004 0243 232 114 sau office@tipografiasa.ro
Welcome visitor you can log in or create an account

CE TREBUIE SĂ CUPRINDĂ TEXTUL INVITAŢIEI DE NUNTĂ

Ce alegeți să scrieţi într-o invitaţie de nuntă este parțial determinat de ce tip de nuntă vă planificaţi să abordaţi. Dacă aveți o nuntă tradiţionala şi vă căsătoriţi prima dată, cu toate clopotele și trâmbiţele, atunci poate doriți să adăugați un pic mai mult decât informațiile de bază. În cazul în care nunta va fi ceva mai intimă, mai simplă sau sunteţi la a doua căsătorie, cu un format nu atât de tradițional, poate doriți să bifaţi doar elementele de bază.

 

Textul oricărei invitaţii de nuntă cuprinde informaţii despre cine, ce, când și unde. De asemenea, trebuie scrise numele părinților, naşilor, data, ora și locul de urmat.

 

Textul pentru o invitaţie la nuntă poate include câteva versuri dintr-o poezie care reflectă modul în care vă simțiți voi sau un citat celebru care să fie potrivit cu tema nunţii. Indiferent dacă alegeți să utilizați numele complete pentru fiecare dintre voi sau doar prenumele, este o opţiune individuală a fiecărui cuplu şi ambele variante se consideră corecte.

 

Dacă sunteți deja la a doua nuntă, invitatiile pot să arate un pic diferit. Este posibil să doriți să includă numele copiilor, ca parte a celebrării, sau poate doriți să creați un look mai casual și doriţi să transmiteţi acest lucru oaspeţilor... aşa va fi cel mai probabil ştiut că se participă la o nunta mult mai relaxată sau mai puțin formală.

 

Este important să rețineți că nu este adecvat ca textul principal să cuprindă informaţiile pentru confirmarea prezenţei, numele familiei sau personelor cărora le este adresata invitaţia, date despre locaţii, hărţi, detalii despre elementele organizatorice cu privire la copii, cazare, etc. Aceste informații este indicat să fie trecute pe partea exterioară a plicului sau pe carduri separate.

 

Orice aţi alege pentru a pune la invitație, nu uitaţi să vă lăsaţi amprenta propriei voastre personalităţi... numai aşa imprimaţi, în avans, tonul pentru eveniment, daţi deja oaspeţilor o idee despre stilul petrecerii şi îi motivaţi pozitiv. O nuntă este o celebrare a iubirii, indiferent dacă aceasta este prima dată sau o a doua șansă. Asigurându-vă că aveți elementele de bază pe invitaţia de nuntă, veţi fi siguri că oaspeții apar la momentul și locul potrivit, pentru a participa la fericitul eveniment.

 

Deşi nu este un must have, nefiind uzitat în mod tradiţional, este o dovadă de eleganţă şi o modalitate de recunoştinţă să transmiteţi, după eveniment carduri de mulţumire, cu mesaje deosebite şi fotografii de la nuntă.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

United Kingdom gambling bonuses - gbetting.co.uk