Relatii clienti: 004 0243 232 114 sau office@tipografiasa.ro
Welcome visitor you can log in or create an account

Aceeasi Marie cu alta palarie

Magazinul online de papetărie personalizată pentru evenimente se relansează astăzi sub numele de Event Paper Shop.

Membru mai vechi al familiei TIPOGRAFIA S.A., alături de Print Shop, magazinul online primeşte astăzi un nume nou şi o imagine mult mai personală.

Event Paper Shop se mândrește cu oferirea de modele variate, personalizabile integral. Ne declarăm afinitatea pentru design proaspăt şi hârtie frumoasă, cu texturi deosebite. 

Ne place ceea ce facem şi indiferent de stilul dumneavoastră, echipa noastră dedicată de specialiști se angajează să vă ajute să găsiți designul perfect pentru a face din evenimentul vostru un succes.

Opriţi-vă pe blog-ul Event Paper Shop și urmați-ne pe www.facebook.com/InvitatiiPlacecardUriMeniuriPentruNuntaSiBotez pentru a afla mai multe despre ceea ce ne inspiră și pentru a avea acces la modelele noi pe care vi le propunem, la reducerile exclusive şi la cele mai recente știri cu evenimentele unde s-au folosit printuri personalizate de noi.

În plus, dacă sunteți în căutarea de printuri pentru promovarea afacerii voastre vă invităm să verificați şi ofertele noastre din Print Shop pentru cărţi de vizită, flyere, pliante, mape, broşuri, diplome, registre, chitanţe, facturi!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

United Kingdom gambling bonuses - gbetting.co.uk